tiistai 14. toukokuuta 2013

JEE!

Yskä ja kurkkukipukin on tavoittanut jo tännekkin, mutta onneksi posti piristää ;)
Toinen odottamani paketti Kirjohelmeltä saapui. Kuulin kun rappukäytän ovi kävi ja heti kyttäämään ovelle, että tuliko pakettia! :D Mikähän kerta vedän suoraan postiluukusta posteljoonin kädestä paketit sisälle :D Tai avaan oven... :P Ensin petyin, kun ei näkynytkään pakettia, mutta se olikin isomman kirjekuoren alla piilosssa... HUH! Aivan ihania hypisteltäviä tuli. En ole ennen tilannut Villihelmestä enkä Kirjohelmestä, mutta kyllä ovat kehumisen arvoisia paikkoja. Tuotteet tulivat todella nopeasti ja Kirjohelmi oli laittanut ihanasti vielä muihi tuotteisiini sopivan Kiitos tilauksesta- lahjan, lisää ihania pieniä akryylikukkasia.


Ihania kesäisiä värejä! Täälläkin on ihana kesäinen ilma, aurinko paistaa, pääskyt liitelee taivaalla ja puut vihertää...


Tämän tyylistä syntyi eilen saapuneista helmistä... Näitä saattaa lähteä maailmalle vähän eritavalla... ;) Siitä ehkä myöhemmin lisää... :)

Saisikohan uusista akryylikukkasista jo tänään tehtyä jotain kivaa. Tosin muitakin tarvikkeita pitäisi käydä ostamassa, kierre on taas alkanut; ostat jotain, teet jotain, jotain puuttuu, ostat jotain, teet jotain ja taaaaas jotain puuttuu. Vaikka välillä on jonkin verran tarvikkeita ollut käytettävissä, niin sitten kun se koruilu inspiraatio iskee, niin tuntuu ettei kierteelle voi minkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti